Η εταιρεία MONOSETO ιδρύθηκε το έτος 2011 με σκοπό το λιανικό εμπόριο των παραγόμενων προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης της βιομηχανίας με διακριτικό τίτλο ΠΑΝΜΟΝΩΤΙΚH ΑΒΕΕ

Αρχικά, η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας αφορούσε στην πώληση των προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης σε πελάτες λιανικής, ιδιώτες και συνεργεία.

Στην πορεία, η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στην περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης και η εμπορική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε μια μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, απευθυνόμενη στον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο.

Το έτος 2016 δημιουργείται το πρώτο υποκατάστημα στην περιοχή Δερβενίου Θεσσαλονίκης, διευρύνοντας, τόσο το φάσμα των εμπορεύσιμων προϊόντων, όσο και το πελατολόγιό της, στο οποίο εντάσσεται πλέον ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο καταστημάτων χονδρικής πώλησης.

Το έτος 2018 η μεγάλη αύξηση των απαιτήσεων της αγοράς οδηγεί στο άνοιγμα του δεύτερου υποκαταστήματος στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η σύναψη νέων συνεργασιών με Έλληνες και ξένους παραγωγούς, ηγέτες στο χώρο των δομικών υλικών, καθώς και η ραγδαία αύξηση του κύκλου εργασιών, καθιστούν την εταιρεία στρατηγικό σημείο αναφοράς και την καθιερώνουν στον τομέα της κατασκευής.

Οι βασικές κατηγορίες των προϊόντων που εμπορεύεται είναι:

 1. Διογκωμένη Πολυστερίνη

 2. Σύνθετα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

 3. Μονωτικά Υλικά

 4. Υλικά και εξαρτήματα ξηράς δόμησης

 5. Υλικά Στεγάνωσης

 6. Χρώματα

 7. Εργαλεία 

 8. Γενικά οικοδομικά υλικά

Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται δομικά υλικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, παραδίνοντας είτε με τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών της, είτε μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.  Αναλαμβάνει την παράδοση των υλικών τόσο σε μεγάλα δημόσια ή ιδιωτικά έργα, όσο και σε έργα που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Όραμα - Αξίες

Η εταιρεία MONOSETO δεσμεύεται στον τρόπο λειτουργίας της, ο οποίος σέβεται τους εργαζομένους της, τους πελάτες της, τους προμηθευτές της και τους συνεργάτες της.

Θέτει σε προτεραιότητα τη διαφάνεια, τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, προσφέροντας οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά.

Το ήθος, η συνέπεια και η υπευθυνότητα αποτελούν τις αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται το αμετάβλητο από την ίδρυσή της όραμα, και βάσει αυτών δρέπει την εμπιστοσύνη των πελατών της, την εκτίμηση των προμηθευτών της και τον σεβασμό των ανταγωνιστών της.

Η γνώση είναι δύναμη. Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο απαιτούν διαρκή ενημέρωση. Η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού της και των συνεργατών της πραγματώνεται μέσω σεμιναρίων και τεχνικών φυλλαδίων.

Η MONOSETO εξελίχθηκε στα έντεκα χρόνια λειτουργίας της, απέκτησε ένα ισχυρό όνομα στην αγορά, πραγματοποιώντας μεγάλα βήματα προόδου, με αποτέλεσμα η εταιρεία να θέσει γερές βάσεις ανάμεσα στα ισχυρότερα ελληνικά ονόματα στην εμπορία οικοδομικών υλικών και υλικών μόνωσης.

Οι κύριες δυνάμεις της εταιρίας συνοψίζονται στα παρακάτω:

 • Αναγνωρίσιμο & ισχυρό brand name 

 • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και εξειδικευμένων υπηρεσιών (συμβουλευτικές, after sales service) προς τους πελάτες 

 • Ισχυρή αγοραστική διαπραγματευτική δύναμη 

 • Υψηλό επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού

 • Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Απόκτηση τεχνογνωσίας μέσω της συμμετοχής τους σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα

 • Χρήση φιλικών προς το περιβάλλον οικοδομικών & μονωτικών προϊόντων

×

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον
υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται
για να βελτιώσουν την εμπειρία του ιστότοπού
σας και να σας προσφέρουν πιο εξατομικευμένες
υπηρεσίες, τόσο σε αυτόν τον ιστότοπο όσο
και μέσω άλλων μέσων.